Două trenuleţe s-au ciocnit într-un montagne-russe la festivalul Oktoberfest, în Munchen

Data publicării:
politie la Oktoberfest
Două trenuleţe s-au ciocnit într-un montagne-russe la festivalul Oktoberfest, în Munchen. Foto: Profimedia

Opt persoane au fost rănite uşor într-un accident produs în timp ce se dădeau într-un montagne-russe la Munchen, cu prilejul sărbătorii Oktoberfest, transmite DPA.

Două trenuleţe au intrat în coliziune sâmbătă seară, în prima zi a festivalului ce durează 18 zile, conform unui comunicat al poliţiei, citat de Agerpres. Acest montagne-russe de interior, denumit "Höllenblitz" (Fulgerul Iadului n.r.) va rămâne închis pe perioada investigaţiilor, conform poliţiei.

Conform medicilor, majoritatea răniţilor au suferit doar julituri şi echimoze uşoare. Trei dintre victime au fost transportate la spital pentru examinări suplimentare.

Unul dintre trenuleţe era staţionar şi a fost lovit de un alt trenuleţ care s-a deplasat în spate din cauze încă necunoscute. În fiecare dintre cele două trenuri se aflau aproximativ 30 de persoane.

"A existat o coliziune uşoară între două trenuleţe. Toţi pasagerii s-au dat jos pe propriile picioare", conform unui reprezentant al firmei care deţine montagne-russe-ul.

Faimosul festival al berii Oktoberfest se desfăşoară în fiecare an la Munchen, unde atrage, timp de câteva săptămâni, milioane de iubitori ai berii atât din Germania cât şi de peste hotare. Perimetrul în care este organizat festivalul include şi numeroase distracţii de carnaval.

Instalaţia "Höllenblitz" este cel mai mare montagne-russe de interior din lume

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri