(P) Top 10 cele mai bune parfumuri bărbătești în 2023

Data publicării:
New Project (15)

Parfumul este elementul distinctiv care adaugă o energie aparte personalității tale! Acesta are capacitatea de a-ți defini caracterul, subliniind trăsăturile unice, originalitatea și spiritul de exprimare. Dacă ești căutarea unei arome masculine sau îți dorești să faci un cadou frumos persoanei dragi, atunci fii sigură că articolul de mai jos este salvarea ta!

În acest top parfumuri bărbătești am adunat o colecție unică de arome, care se vor impregna adânc în mintea ta și nu te vor lăsa să treci neobservat. Toate produsele descrise mai jos și nu numai pot veni în posesia ta cu un singur click pe MAKEUP, magazinul online de unde ai posibilitatea să achiziționezi parfumuri originale de la branduri renumite rapid și cu minim de efort. Tot pe site poți beneficia de oferte interesante, prețuri atrăgătoare și livrare rapidă la tine acasă!

Acum că știi toate astea, e timpul să înceapă acțiunea..

  • Calvin Klein CK IN2U Him dă start acestui top parfumuri bărbătești cu o aromă elegantă dedicată bărbaților perseverenți, care emană încredere de sine și impozanță masculină. Elixirul marca Calvin Klein creat de parfumierii Carlos Benaim, Bruno Jovanovic, Loc Dong și Jean-Marc Chaillan își descoperă splendoarea odată cu deschiderea notelor de frunze de tomate și lămâie, ce ulterior lasă locul unei coarde din păstăi de cacao, accentuând astfel intensitatea din centrul compoziției parfumate. Peisajul înmiresmat impregnează acorduri senzuale de cedru, mosc alb și vetiver, un adevărat trio de abundență enigmatică, ce subliniază personalitatea și bunul gust!
  • Lasă-te purtat pe culmile plăcerii cu Guerlain LInstant de Guerlain Pour Homme! Parfumul cu aromă lemnoasă creat de Sylvaine Delacourte și Beatrice Piquet face parte din categoria esențelor atemporale, ce persistă prin intensitate și spirit avangardist. Capodopera înmiresmată debutează cu acorduri condimentate de anason stelat, elemi, piper și bergamotă. În miezul compoziției parfumate pulsează accente seducătoare de trandafir japonez, iasomie delicată, fum și ceai. Acest cvartet vine în completarea notelor de păstăi de cacao, patchouli și lemn de santal, care definitivează frumos întregul tablou olfactiv.
  • Top parfumuri bărbătești este completat de Burberry Mr. Burberry, care aduce aromele de tip lemnos-condimentate la un alt nivel! Parfumul cald cu accente senzuale este dedicat bărbaților carismatici și rafinați. Creată de parfumierul Francis Kurkdjian, esența înmiresmată se remarcă prin intensitate și prospețime, eliberate odată cu apariția notelor de mentă, tarhon, grapefruit și cardamom. În inima compoziției aromate plutesc accente seducătoare de nucșoară, cedru și lavandă, note pasionale care își găsesc echilibrul pe fondul nuanțelor de patchouli, scorțișoară, ambră, rășină benzoică, vetiver și lemn de santal.
  • Incomparabilul Dior Sauvage nu poate să lipsească din acest top parfumuri bărbătești! Magnitudine, suspans, și senzualitate într-un elixir divin cu aromă fougere. Capodopera olfactivă debutează cu acorduri condimentate de piper și bergamotă de Calabria, un duo ce se remarcă prin prospețime și savoare. În mijlocul esenței aromate se regăsesc accente seducătoare de lavandă, piper de Sichuan, vetiver, piper roz, patchouli, mușcată și elemi. Tabloul înmiresmat prinde culoare odată cu apariția nuanțelor de cedru conifer, ambroxan și labdanum.
  • Givenchy Gentleman este o adevărată explozie de arome, unde prevalează masculinitatea și avangardismul. Esența înmiresmată creată de Olivier Cresp și Nathalie Lorson se revarsă prin abundența și intensitatea acordurilor de piper negru, lavandă și bergamotă. În centrul compoziției aromate se regăsesc note mlădioase de iris, cuișoare și scorțișoară, iar pe finalul piramidei olfactive strălucesc nuanțe delicate de patchouli, rășină benzoică, balsam Tolu, boabe de tonka și coajă de vanilie neagră, accente distinctive ce încadrează capodopera aromată în top parfumuri bărbătești.
  • Suspans la cote maxime și ansamblu de nuanțe intrigante cu Philipp Plein No Limits! Elixirul cu aromă ambra-condimentată este creația parfumierului Alberto Morillas, care combină intensitatea acordurilor de piper negru, note de apă, scorțișoară, cardamom, anason stelat, cuișoare, ghimbir și bergamotă, cu splendoarea accentelor de tămâie, vanilie de Bourbon, ambra și ciocolată amăruie. Întregul peisaj înmiresmat este completat cu note lemnoase și pielărie, care se împletesc în nuanțe de cedru conifer, patchouli și Lemn de Agar.
  • Montblanc Legend este întruchiparea rafinamentului și seducției ce se încadrează perfect în categoria parfumuri de vară bărbați! Parfumul extravagant cu aromă de pielărie se remarcă prin caracteristicile distinctive și stilul aristocratic. Esența înmiresmată creată de parfumierul Olivier Pescheux se diferențiază prin selectivitatea acordurilor de bergamotă și frunze de violetă, un duet ce atrage magnetism și intensitate. Inima compoziției divine pulsează în accente de iasomie, magnolie și note lemnoase. Întreaga simfonie melodioasă este definitivată în baza nuanțelor de lichen și pielărie, care subliniază eleganța și spiritul libertin.
  • Regăsește toate calitățile bărbatului cuceritor în apa de toaletă Calvin Klein Euphoria Men! Capodopera seducătoare de tip lemnos aromatic își revendică binemeritatul loc în top parfumuri bărbătești datorită combinațiilor complexe și a notelor bine definite. Esența înmiresmată creată de Carlos Benaim, Loc Dong și Jean-Marc Chaillan debutează pe scena aromatică pe ritmuri picante de ghimbir și piper. Miezul compoziției mirifice regăsește acorduri înviorătoare de busuioc negru, salvie și cedru conifer, un amalgam de accente delicate care își găsesc finalitate în baza nuanțelor de ambra, piele întoarsă, lemn roșu de Brazilia și patchouli.
  • Versace Eros Flame este un sigiu ce păstrează intensitatea tuturor momentelor fierbinți din viața ta! Apa de parfum de tip lemnos-condimentat este întruchiparea bărbatului puternic și neînfricat. Îndrăzneț dar totuși calculat, curajos și totuși atent la fiecare mișcare, Versace Eros Flame îți va schimba radical toate percepțiile. Elixirul înmiresmat își descoperă intensitatea la debutul acordurilor condimentate de piper negru și rozmarin, care se împletesc cu nuanțele citrice de mandarină, lămâie și Chinotto. În inima esenței aromate vibrează accente de piper, mușcată și trandafir, care se contopesc perfect pe fundalul notelor de bază formate din vanilie luminoasă, boabe de tonka, cedru de Texas, lemn de santal, patchouli și lichen.
  • Dacă spiritul libertin este în căutarea unor parfumuri de vară bărbați, atunci Yves Saint Laurent L'Homme Le Parfum e alegerea perfectă! Aroma lemnoasă cu influențe picante debordează de prospețime și vitalitate încă de la debutul acordurilor sublime de cardamom, lămâie și note ozonice. Centrul compoziției înmiresmate este acaparat de accente înviorătoare de mușcată, busuioc și frunze de violetă, combinație armonios echilibrată pe fundalul nuanțelor de lemn ambrat, esență de cedru și vetiver pământiu.

Alege aroma care te reprezintă și cucerește lumea cu puterea și energia masculină care se ascunde în interiorul tău!

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri