Sari la conținut

Părinți celebri și bogați: Kim Kardashian și Kanye West

Sunt celebri, bogaţi şi, de aceea, mereu urmăriţi de paparazzi. Vorbim despre cântăreţul Kanye West şi soţia sa, Kim Kardashian. Cei doi au împreună o fetiţă şi un băieţel.

Kim Kardashian şi artistul Kanye West s-au căsătorit în anul 2014. Nunta a avut loc la castelul Forte di Belvedere, din Florenţa şi a costat 2,8 milioane de dolari. La eveniment au participat peste 600 de persoane.

Vedeta de televiziune şi soţul său au împreună doi copii. O fiică, North West şi un fiu, Saint West, în vârstă de un an şi jumătate.

„Cred că faptul că sunt mama mi-a influenţat deciziile legate de afaceri. Am renunţat la lucrurile care nu însemnau atât de mult pentru mine sau pentru care nu merita să stau departe de familie. Nu voi lucra la un proiect pentru care nu sunt 100% pasionată. E important să aibă sens”, spune Kim Kardashian.

Kim Kardashian şi Kanye West formează unul dintre cele mai controversate cupluri de la Hollywood. Presa internaţională a anunţat de multe ori ca cei doi divorţează, dar până acum nu au fost confirmate aceste zvonuri.

„Eu şi soţul meu ne inspirăm unul pe celălalt tot timpul. Poate fi vorba de rutina zilnică, când amândoi lucrăm la sală şi încercăm să ne încurajăm unul pe celălalt sau orice. Chiar discutăm şi ne sfătuim şi încercăm să ne motivăm unul pe celălalt indiferent de situaţia în care ne aflăm”, adaugă Kim Kardashian.

Rapperul şi producătorul muzical Kanye West a câştigat 21 de premii Grammy, iar Kim Kardashian este cel mai bine plătită vedetă de reality show din Statele Unite, cu venituri de 52,5 milioane de dolari.

„Eu şi surorile mele avem unori momente în care realizăm ce nebunie trăim şi nu ne vine să credem că am ajuns aici, iar zilele trecute era show-ul nostru la televizor, iar fiica mea s-a uitat la televizor şi m-a recunoscut, iar apoi a apărut sora mea Chloe şi a recunoscut-o şi pe ea şi a fost ciudat să-i explic ei conceptul. Sunt foarte recunoscătore. Iubesc ceea ce fac şi mă simt bine şi cred că despre asta este vorba în viaţă”, afirmă Kim Kardashian.

Kim Kardashian şi surorile sale sunt protagonistele celui mai urmărit reality show din lume - „The Kardashians".