Sari la conținut

Sport acasă, cu antrenor personal

Iulia a descoperit de curând noua metodă de a face mişcare chiar acasă. Tânăra de 21 de ani a aflat de pe o reţea de socializare de acest tip de antrenament şi e încântată de ideea de a avea un antrenor personal.

Eu sunt și o persoană destul de ocupată și prefer să stau acasă, să îmi aștept antrenorul decât să mă duc la sală unde pierd poate două, trei ore pe zi care sunt destul de importante, mai ales dimineața. Prefer pentru că nu este aglomerat, de multe ori trebuie să aștept la aparate”, a spus Iulia Andrei, blogger.

Aparatul adus de antrenor intră într-o geantă. Echipamentul mobil are însă o putere mare. În doar 20 de minute stimulează până la 90% din grupele musculare.

O şedinţă fiind practic comparabilă cu două ore de antrenament intens la sală. „Noi avem la fiecare grupă de mușchi în parte un senzor, un electrod care stimulează acel mușchi. Din afara țării sunt echipe foarte cunoscute de fotbal, de rugby, de handbal care folosesc acest tip de antrenament. Chiar și noi în studioul nostru am avut onoarea de a antrena câțiva dintre cei mai buni handbaliști români”, a explicat Adrian Minculeasa, antrenor personal. Costul unei şedinţe este de 50 de lei, însă pentru rezultate vizibile e nevoie de cel puţin patru sau cinci antrenamente.