Sari la conținut

Expoziție dedicată fotografilor de concert afectați de tragedia din Colectiv

În cadrul acestei manifestări va fi organizată o licitație, toate lucrările expuse urmând a fi vândute, spre a putea oferi un sprijin real fotografilor afectați de tragedia din clubul Colectiv și familiilor acestora, informează Agerpres.

Expoziția foto #find_us va fi prezentată între 8 și 31 decembrie 2015, în cadrul palatului-muzeu Filipescu-Cesianu, aflat pe Calea Victoriei 151.

În cadrul expoziției vor fi prezentate peste 200 de lucrări de fotografie, mare parte dintre acestea aparținând fotografilor prezenți în seara tragediei în clubul Colectiv. Această inițiativă este prezentată de organizatori ca fiind cea mai complexă expoziție pe această temă organizată până acum în România.

Intrarea la expoziția #find_us va fi liberă, existând însă posibilitatea ca publicul să facă donații. Sumele strânse urmează să susțină tratamentul fotografilor afectați de incendiul din Clubul Colectiv sau să ajungă la familiile acestora.

Expoziția va avea trei teme: 1. fotografii cu trupa Goodbye to Gravity din concertele susținute de aceștia de-a lungul timpului; 2. câte 10 fotografii ale fotografilor afectați de tragedia din clubul Colectiv; 3. fotografii ale celorlalți fotografi de concerte.

#find_us este o expoziție care dorește să arate publicului viziunea fotografilor raportată la artistul care urcă pe scenă, la reacțiile acestuia și la public. Scopul principal este înțelegerea complexității și pasiunii care există în spatele obiectivului foto.