Are aproape 200 de specii de animale. Grădina Zoologică din București își așteaptă vizitatorii

Data publicării:
vlcsnap-2013-04-01-15h21m26s123
 

Biologul Georgeta Moțea recomandă copiilor să vină la grădina zoologică în loc să studieze tot felul de cărți și filme. Aici copiii au ocazia de a vedea animalul viu, în mărime naturală, pot să îi vadă coloritul, să îi oberve comportamentul.

„Sunt specii de animale care reacționează la specia umană, adică se apropie de gard, te privesc, scot ceva sunete...”, spune Georgeta Moțea. Maimuțele, prin comportamentul lor, prin faptul că sunt foarte jucăușe și drăguțe, sunt foarte atractive pentru copii, adaugă biologul. În plus, nu îți trebuie pregătire deosebită ca să poți să vii să vizitezi grădina zoologică.

Un bilet la ZOO costă 6,5 lei pentru copii și 13 lei pentru adulți. Odată ce ai plătit biletul poți admira liniștit lei, tigri, maimuțe, suricate, pitoni, șerpi boa și pești exotici. Grădina Zoologică din București este deschisă de luni până duminică, între orele 9.00 și 17.00.

Îngrijitorii de aici ne sfătuiesc să nu dăm niciodată de mâncare animalelor, să nu facem gălăgie, să nu ne urcăm pe balustrade și niciodată să nu încercam să mângâiem animalele sau păsările. Dacă vom respecta aceste reguli simple, mai spun îngrijitorii, întâlnirea cu distracția este GARANTATĂ!

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri