Video Iulian Dumitrescu contestă sechestrul pus de DNA pe averea sa. El s-a prezentat la Tribunalul București

Data actualizării: Data publicării:
Screenshot 2024-02-16 093815
Președintele CJ Prahova, Iulian Dumitrescu - suspendat din funcție - s-a prezentat la Tribunalul București. Foto: captură video Digi24

Șeful Consiliului Județean Prahova, acuzat de luare de mită, își vrea averea înapoi. Iulian Dumitrescu a contestat sechestrul pus de procurorii DNA pe bunurile sale. Magistrații de la Tribunalul București vor analiza cererea și vor lua o decizie.

Delia Olaru, jurnalist Digi24: Iulian Dumitrescu nu a vorbit cu jurnaliștii. El nu a vorbit nici cu magistrații până acum și nici cu procurorii de la DNA. La această oră se află în fața judecătorului de drepturi și libertăți de la Tribunalul București. Este analizată contestația care a fost formulată de avocatul acestuia pentru ridicarea sechestrului de pe avere. Vorbim despre mai multe bunuri dar și conturi bancare, care la această oră se află în proprietatea DNA. Dacă Iulian Dumitrescu va fi găsit vinovat și va fi condamnat, toate acestea vor fi scoase la licitație.

Iulian Dumitrescu, șeful CJ Prahova, care este suspendat din funcție, a fost plasat sub măsura controlului judiciar. A contestat această decizie. Săptămâna trecută a ajuns în fața magistraților de la Tribunalul București, însă decizia a fost de menținere a măsurii.

El a fost pus sub acuzare de DNA pentru luare de mită 16 milioane de lei de la un om de afaceri pentru a favoriza un contract. Au fost efectuate mai multe percheziții și au fost ridicate mai multe documente care cel mai probabil vor fi analizate de procurorii DNA în perioada imediat următoare.

Editor : A.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri