Cinci ani de la moartea lui Michael Jackson. Averea megastarului a crescut postum cu 700 de milioane de dolari

Data publicării:
MJ

Au trecut cinci ani de la moartea megastarului Michael Jackson. În noaptea de 24 spre 25 iunie 2009, întreaga lume primea vestea şocantă a morţii regelui muzicii pop. Megastarul a murit la vârsta de 50 de ani, în urma unui stop cardiac provocat de o supradoză de propofol. Regele muzicii pop se afla la Los Angeles, unde pregătea o serie de concerte de revenire la Londra. În cei cinci ani de la moartea sa, averea cânăreţului a crescut în mod fabulos, cu 700 de milioane de dolari. Nici un artist în viaţă nu a strâns o asemenea avere.


Medicul care i-a prescris medicamentul fatal a stat doi ani în închisoare.

Anul acesta, Michael Jackson a ajuns din nou pe primul loc în topul muzical britanic, cu cel mai recent album postum al său, „Xcape”.

Michael Jackson a murit în reşedinţa sa din Los Angeles. În acea perioadă, artistul făcea repetiţii pentru ultimul său turneu din carieră, intitulat „This Is It Tour”, care ar fi trebuit să înceapă în iulie 2009 la sala O2 Arena din Londra.

Zvonul morţii a apărut iniţial pe site-ul TMZ şi a fost confirmat la scurt timp de familie. Mii de fani au năvălit şocaţi pe străzi, plângând. „E ca atunci când a fost asasinat Kennedy”, au declarat unii dintre ei presei.

Vinovat de moartea lui Michael jackson a fost declarat doctorul său personal, Conrad Murray, care a fost condamnat la patru ani de închisoare pentru ucidere involuntară.


Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri