Concert Bon Jovi în București, în data de 21 iulie 2019. Cât costă biletele

Data actualizării: Data publicării:
concert bon jovi în piata constitutiei din bucuresti
Foto: Shutterstock

Trupa americană Bon Jovi va concerta pe 21 iulie 2019 în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, potrivit unui anunţ făcut luni de D&D East Entertainment, citat de News.ro.

concert bon jovi in bucuresti
Acesta va fi al doilea concert susţinut de grupul rock la Bucureşti. Bon Jovi a mai cântat în Piaţa Constituţiei în luna iulie a anului 2011 (Foto: Shutterstock)

Biletele pentru concertul din Capitală, care va face parte din turneul „This House Is Not For Sale”, vor putea fi cumpărate din reţeaua Eventim.

CITEȘTE ȘI: VIDEO. Bon Jovi, convins să cânte piesa ”Livin' on a prayer” la o nuntă

Trupa Bon Jovi, al doilea concert în Piața Constituției din București

Acesta va fi al doilea concert susţinut de grupul rock la Bucureşti. Bon Jovi a mai cântat în Piaţa Constituţiei în luna iulie a anului 2011.

„This House Is Not For Sale” este cel mai recent material de studio lansat de trupă - cel de-al 13-lea album. Discul a fost lansat pe 4 noiembrie 2016 prin intermediul casei Islands Records şi a ajuns pe primul loc în topul Billboard în a doua săptămână după lansare.

bon jovi
Trupa americana Bon Jovi va concerta pe 21 iulie 2019 in Piata Constitutiei din Bucuresti Foto: Davin Bergman/ Facebook

 

Concert Bon Jovi în Piața Constituției din București. Cât costă biletele

Trupa va sosi la Bucureşti în formula: Jon Bon Jovi, voce şi chitară, David Bryan, clape, Tico Torres, baterie, basistul Hugh McDonald, coproducătorul John Shanks, plus chitaristul Phil X, care a fost cooptat în turneul din 2013.

CITEȘTE ȘI: Top 20 al melodiilor care generează dependență

Biletele pentru concert, care face parte din turneul "This House Is Not For Sale", se pun în vânzare azi, la ora 12:00, şi vor fi disponibile pe eventim.ro, cu preţuri între 230 de lei şi 2445,65 de lei. Bilete la preţ promoţional de 190 lei (acces general) şi 230 lei (peluză) sunt disponibile într-un număr limitat. După epuizarea acestora, biletele vor fi disponibile doar la preţ întreg, scrie Agerpres.

Bon Jovi - 13  albume de studio în 36 de ani de activitate

Trupa Bon Jovi a fost înfiinţată în 1983 de solistul Jon Bon Jovi, clăparul David Bryan şi toboşarul Tico Torres. Formaţia americană a lansat 13 albume de studio, care au fost vândute în peste 130 de milioane de copii pe plan mondial, şi a fost recompensată cu numeroase premii şi distincţii muzicale, inclusiv un premiu Grammy şi două American Music Awards.

concert bon jovi bucuresti
Trupa Bon Jovi a fost înfiinţată în 1983 de solistul Jon Bon Jovi, clăparul David Bryan şi toboşarul Tico Torres (Foto: Shutterstock)

Din formula originală au făcut parte chitaristul Richie Sambora, care a părăsit grupul în 2013, pentru a urma o carieră solo, şi basistul Alec John Such, care a fost dat afară din trupă în 1994.

În 2018, Bon Jovi a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri