Copiii despre Moș Crăciun: Este verde și harnic

Data publicării:
mos craciun captura

Moş Crăciun este, fără îndoială, cel mai iubit personaj din lume. Copiii îl văd ca pe un om bun, care îi recompensează pentru faptele lor.

Întrebați cum arată Moș Crăciun, cei mici au destule variante: „E verde”, „E tânăr”, „E harnic și rapid, dar e bătrân”, „N-am nicio poză cu el."

De la cel mai mic la cel mai mare, fiecare copil ştie, aşadar, cum arată Moşul. Nu s-au lămurit totuşi cum intră în fiecare locuinţă: „Pe ușă. Sună la ușă? Nu sună la ușă, trece de ușă cu clanța”, „O venit atât de repede că a lăsat geamul deschis și a plecat înapoi”, „Pe furiș. Intră pe horn”, „Noi ne ascundem și el vine repede pe fereastră și ne pune la brad cadourile", „Ajunge pe stradă. Și cum intră în casă? Intră în casă cu cizme" .

Şi chiar dacă s-au străduit din răsputeri să fie cât mai cuminţi, unii nu s-au putut abține de la câteva năzbătii: „Un pic cam multe... Câteodată nu îi ascult pe mami și pe tati”, „Am fost un pic răuță, dar acum m-am făcut cuminte”,„Moșu știe dacă am fost cuminți, pentru că are re un ochean mare, să vadă până în România".

Cei mici știu exact ce vor să le aducă Moșu: „O trusă de doctor", „Vreau să îmi aducă un telefon mic, roșu”, „Un bebeluș”, „Remi și dulce și mașini".

Dărnicia Moşului nu poate să rămână nerăsplătită, prin urmare cei mici se pregătesc pentru a-l întâmpina aşa cum merită: „Supică", „O să îi pregătesc niște biscuiți și o cană cu lapte".

Aşa că prichindeilor nu le mai rămâne decât să-l aştepte cuminţi în noaptea de Ajun.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri