Filmul care se menține în fruntea box office-ului a doua săptămână la rând

Data publicării:
GettyImages-56192858

În loc să salveze planeta, de data aceasta supereroii „Avengers” se scindează în jurul ideii de a ști dacă trebuie sau nu să fie controlați de Națiunile Unite. Ei se împart în două tabere, una reunită în jurul lui Captain America și alta în jurul lui Iron Man.

Superproducția Marvel a obținut 72,6 milioane de dolari în acest weekend, dintr-un total de 295,9 în două săptămâni de proiecții în cinematografe.

La fel ca și în săptămâna trecută, „Captain America” s-a impus în fața „The Jungle Book”, adaptarea filmată a clasicului de animație Disney, care a avut încasări de 17,8 de dolari în acest weekend și 311,8 de milioane în cinci săptămâni.

Pe locul al treilea regăsim noul film al lui Jodie Foster, „Money Monster”, cu George Clooney și Julia Roberts în rolurile principale și încasări de 15 milioane de dolari în acest weekend. Filmul, prezentat în afara competiției de la Cannes în această săptămână, prezintă luarea ca ostatic a unui guru al finanțelor în direct în cadrul propriei sale emisiuni de televiziune.

The Darkness”, în regia lui Greg McLean, un thriller horror în care o familie care se întoarce din vacanța în Grand Canyon începe să fie bântuită de o entitate pe care o trezește la viață fără să-și dea seama, ocupă locul al patrulea, cu 5,2 milioane de dolari din încasări.

Locul al cincilea este ocupat în acest weekend de „Mother's Day”, cu Jennifer Aniston și Julia Roberts, o dramă de familie cu accente comice, care a obținut 3,3 milioane de dolari în acest weekend și 28,8 milioane în total.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri