Sari la conținut

Premiera „Batman v Superman”, fără interviuri pe covorul roşu, după atentatele din Bruxelles  

FOTO: Getty Images

„Inimile noastre se îndreaptă către victimele recentelor atacuri teroriste, către familiile lor și către comunitățile afectate din întreaga lume. Mai degrabă decât să cedăm în fața terorii, am decis să ne alăturăm fanilor filmului și să nu amânăm premiera londoneză a filmului „Batman v Superman” din această seară”, a precizat marți compania care a produs filmul, Warner Bros, într-o declarație.

Filmul, avându-i în distribuție pe Ben Affleck (Batman) și pe Henry Cavill (Superman), va fi lansat în cinematografele din întreaga lume în acest weekend. Duminică, filmul a avut premiera la New York.

Potrivit previziunilor analiștilor, pelicula ar urma să obțină încasări de 300 de milioane în weekendul de deschidere.

Premiera londoneză a a filmului a avut loc la cinematograful Odeon din Leicester Square, în prezența actorilor Ben Affleck, Henry Cavill și a altor staruri din distribuție, care au pozat și au oferit autografe sutelor de fani prezenți.

Atentatele comise marți dimineață pe aeroportul internațional Bruxelles-Zaventem și în stația de metrou Maelbeek din capitala belgiană s-au soldat cu cel puțin 34 de morți și 230 de răniți.

„Batman v Superman: Dawn of Justice” are avanpremiera în România pe 23 şi 24 martie, iar premiera pe 25 martie.