VIDEO. Trailerul filmului cu record de 9,18 milioane de vizualizări în 24 de ore

Data publicării:
disney crop

„Mulțumim fanilor noștri pentru recordul de 91,8 de milioane de vizualizări în 24 de ore a primului trailer din Beauty and the Beast”, notează Disney pe contul său de Facebook, potrivit Agerpres.

Pentru trailerul acestui remake al filmului de animație din 1991, Disney a mizat pe introducerea de schimbări ale simbolului castelului care prefațează toate filmele sale și care de data aceasta are un aspect mai lugubru, silueta lui înălțându-se într-un peisaj nocturn.

Protagonista primului trailer cu o durată de 1,30 de minute al acestui film cu personaje în carne și oase este Emma Watson, care o întruchipează pe tânăra Bella și care apare pentru doar câteva secunde, fiind văzută admirând un trandafir sub un clopot de sticlă.

Noua versiune Disney, în regia lui Bill Condon („Twilight”) îi mai are în distribuție pe Dan Stevens, în rolul Bestiei, alături de Ewan McGregor care îl va interpreta pe Lumiere și de Luke Evans, care va fi Gaston.

Trailerul se încheie cu mesajul: „Fii invitatul nostru. 3.17.17”, referitor la data premierei filmului (17 martie 2017), care se alătură tendinței studioului Disney de a reface filmele sale de animație pentru copii cu personaje reale, precum „Alice in Wonderland”, „Snow White & the Huntsman”, „Jungle Book”, sau „Maleficent”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri