Actrița Tanya Roberts, din seria James Bond, a încetat din viață. Confuzia tragică privind moartea ei

Data actualizării: Data publicării:
Tanya Roberts în filmul „Sheena” din anul 1984.
Tanya Roberts în filmul „Sheena” din anul 1984. Foto: Profimedia Images

Actrița Tanya Roberts, partenera lui Roger Moore în James Bond și protagonistă în seria Îngerii lui Charlie, a murit într-un spital din Los angeles, la vârsta de 65 de ani, scrie BBC. Moartea ei fusese anunțată accidental cu o zi înainte, însă actrița era de fapt în viață, chiar dacă internată în spital.

Confuzia privind decesul actriței a pornit de la partenerul ei de viață, Lance O'Brien, care fusese chemat la spital, pentru că starea ei se deteriora rapid. El a vizitat-o în salon și a găsit-o foarte slăbită, după care Tanya Roberts a închis ochii. Devastat, O'Brien a părăsit spitalul fără a mai vorbi cu medicii, convins că partenera sa murise. El l-a anunțat pe agentul actriței că a fost la spital și „și-a luat adio de la Tanya”, iar acesta a făcut public anunțul privind decesul actriței.

Vestea a fost infirmată apoi de medicii de la spital. Lance O'Brien a aflat în timpul unui interviu în direct că partenera sa încă trăiește. 

Din nefericire, Tanya Roberts a încetat din viață marți. Ea fusese internată după ce i s-a făcut rău, în timp ce își plimba câinii, în ajunul Crăciunului. Din informațiile publicate până acum de presa americană, actrița avea probleme la ficat. 

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri