Sari la conținut
News Alert

Beyonce, dată în judecată pentru 20 de milioane de dolari

Cântăreaţa americană Beyonce a fost dată în judecată pentru 20 de milioane de dolari după ce a folosit, în videoclipul piesei ”Formation”, vocea youtuber-ului Messy Mya fără să aibă acord, informează billboard.com citat de News.ro.

Pepsi Super Bowl XLVII Halftime Show

Foto: Gulliver/Getty Images

Administratorii averii lui Anthony Barre, care se prezenta pe YouTube sub numele Messy Mya, susţin în plângerea depusă luni la o curte federală din New Orleans că vocea lui Barre a fost folosită în partea de început a videoclipului. În reclamaţie se mai arată că pentru aceasta nu au fost plătite drepturi şi nici nu a fost citat.

Anthony Barre a fost împuşcat mortal în 2010.

Pe lângă Beyonce, în dosar sunt reclamat mai mulţi compozitori, regizorul videoclipului şi companii deţinute de Warner Music Group.

Beyonce Knowles, născută pe 4 septembrie 1981, este cântăreaţă pop şi R&B, devenită celebră în calitate de solistă principală a grupului feminin Destiny's Child, ale cărui discuri s-au vândut în peste 60 de milioane de copii pe plan mondial. După destrămarea acestui grup, ea a ales cariera solo, pe parcursul căreia a lansat şase albume de studio, care s-au vândut în peste 100 de milioane de copii. Artista americană a câştigat numeroase trofee, inclusiv 20 de premii Grammy.