Video Călugăriţa care a câştigat „Vocea Italiei” este acum chelneriță în Spania: „Am ales să-mi urmez inima”

Data publicării:
Cristina Scoccia
Călugăriţa care a câştigat „Vocea Italiei” este acum chelneriță în Spania. Foto: Profimedia

Cristina Scuccia, o călugăriță care a devenit celebră după ce a câștigat versiunea italiană a emisiunii „The Voice”, a uimit din nou telespectatorii după ce a anunțat că a renunțat la viața monahală și că acum este chelneriță în Spania, scrie The Guardian.

Sora Cristina Scuccia, din Sicilia, i-a impresionat pe reprezentanții juriului, în timpul audițiilor pentru emisiunea din 2014, oferind o interpretare încântătoare a cântecului de succes „No One”.

Scuccia a câștigat emisiunea cu melodia „What a Feeling”, din filmul „Flashdance”. Mai târziu, ea a lansat și un album, pe care l-a dăruit Papei Francisc, care includea și o versiune a piesei „Like a Virgin”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Talentul ei a atras și laudele unor cardinali italieni. Însă, după 8 ani de la emisiune, Scuccia, în vârstă de 34 de ani, a anunțat într-un talkshow italian, difuzat duminică seară, că a abandonat viața monahală.

„Cred că trebuie să-ți asculți inima cu curaj. Schimbarea este un semn al evoluției, dar este întotdeauna înfricoșătoare pentru că este mai ușor să te ancorezi în propriile certitudini decât să îți pui întrebări,” a spus Scuccia.

Femeia a povestit a spus că părăsirea vieții monahale – o decizie pe care un psiholog a ajutat-o ​​să o proceseze – nu însemna că a renunțat la credință și că încă își urmărește visul de a o carieră în muzică.

„Am ales să-mi urmez inima fără să mă gândesc la ce vor spune oamenii despre mine”, a adăugat ea. „Am riscat și am fost îngrijorată că o să ajung sub un pod, i-am repetat mereu asta psihologului meu.”

Scuccia a spus că acum locuiește în Spania, unde lucrează ca chelneriță.

„Cristina a atins niveluri înalte de faimă, primea apeluri din întreaga lume, și, de asemenea, unele critici, care probabil au lăsat-o într-o stare de confuzie”, a declarat o sursă bisericească.
„Să plece a fost propria ei decizie, după ce ai apărut atât de mult la televizor, poate că pierzi puțin busola. Era tânără și supusă la multă presiune.”

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri