Galerie Foto Logodnica lui Jeff Bezos dezvăluie cum a fost cerută în căsătorie: „Când am văzut inelul, cred că am leșinat puțin”

Data actualizării: Data publicării:
jeff bezos si iubita in rochie rosie
Jeff Bezos și iubita lui, Lauren Sanchez FOTO: Profimedia Images

Miliardarul Jeff Bezos și iubita lui, Lauren Sanchez, s-au logodit cu câteva luni în urmă, dar abia acum au acceptat că povestească cum s-a întâmplat totul, relatează Business Insider.

Miliardarul Jeff Bezos și iubita lui, Lauren Sanchez, s-au logodit în luna mai. Foto: Profimedia
Miliardarul Jeff Bezos și iubita lui, Lauren Sanchez, s-au logodit în luna mai. Foto: Profimedia

Sanchez, jurnalistă de televiziune devenită pilot de elicopter, a dezvăluit detaliile într-un articol din revista Vogue, publicat luni.

Bezos a cerut-o în căsătorie la începutul acestui an, ascunzând inelul sub perna lui Sanchez după o cină în doi.

„Când a deschis cutia și am văzut inelul, cred că am leșinat puțin”, a spus ea pentru Vogue.

În mai a apărut știrea că Bezos și Sanchez s-au logodit. Relația celor doi a devenit cunoscută în ianuarie 2019, când The National Enquirer a publicat mesaje  pe care și le-au trimis unul altuia, la scurt timp după ce Bezos și fosta soție, MacKenzie Scott, au anunțat că divorțează.

Bezos și Sanchez au lucrat împreună în ultimii ani.

Sanchez este vicepreședintele Bezos Earth Fund, fundația de 10 miliarde de dolari a lui Bezos pentru combaterea schimbărilor climatice, iar compania ei de producție aeriană filmează materialul promoțional pentru compania aerospațială a lui Bezos, Blue Origin. De asemenea, intenționează să conducă o misiune formată exclusiv din femei cu Blue Origin, anul viitor.

În această vară, cuplul a petrecut mult timp călătorind la bordul noului iaht de 500 de milioane de dolari al lui Bezos.

Sanchez a spus pentru Vogue că „așteaptă cu nerăbdare să fie doamna Bezos”, dar nu a spus când se va întâmpla acest lucru.

„Încă ne gândim la nuntă. O să fie mare? Va fi în străinătate? Nu știm încă. Ne-am logodit de doar cinci luni”, a spus ea.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri