Prognoza meteo pentru luni, 4 noiembrie. Temperaturile vor ajunge la 25 de grade

Data publicării:
Peisaj de toamnă în parc.
Peisaj de toamnă în parc. Foto: Guliver/GettyImages

Prima săptămână a lunii lui Brumar va aduce vreme ca de început de toamnă. Temperaturile vor trece pragul unei zile de vară în sudul țării și vor fi ploi cu tunete și fulgere.

Luni, temperaturile vor crește cu mult peste valorile potrivite pentru începutul lunii noiembrie și vor atinge 25 de grade Celsius în regiunile sudice. Cu toate acestea, soarele va lipsi din multe zone și va ploua în Banat, Crișana, Maramureș, local în Oltenia și în Transilvania, iar după lăsarea serii, în Muntenia, în Dobrogea și, posbil, în Moldova. La munte și în nord-vest, cantitățile de apă pot trece, pe alocuri, de 15 l/mp.

Prognoza meteo pentru luni, 4 noiembrie, în București

În București, va fi atmosferă ca de luna septembrie, cu temperaturi ce vor atinge 23, poate chiar 24 de grade Celsius. Soarele va fi acoperit din când în când de nori, iar ploi slabe vor apărea după lăsarea serii. Presiunea aerului va fi în scădere.

Prognoza meteo pentru următoarele zile

Vremea va rămâne deosebit de caldă. Temperaturile vor trece de 20 de grade în majoritatea regiunilor și vor depăși 25 de grade în sud. Ploi ca de vară, însoțite de tunete și de fulgere vor apărea în fiecare zi, în toată țara, cu excepția sud-estului. Vântul va avea intensificări în zona înaltă și, temporar, în vest și pe litoral.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri