Platforma Ghiseul.ro a depășit miercuri două milioane de utilizatori. „Și-au recăpătat timpul pentru lucrurile care contează”

Data publicării:
ghiseul.ro-telefon-digitalizare-1536x1024
Platforma Ghișeul.ro. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Peste două milioane de români au scăpat de cozile de la ghișee, susține vicepreședintele Autorității pentru Digitalizarea României, Andrei Niculae, care a transmis că platforma Ghiseul.ro a depășit miercuri acest număr de utilizatori.

El spune că acești români au câștigat timpul pe care l-ar fi petrecut la cozile de la ghișee. 

„Două milioane de oameni nu mai sunt nevoiți să își ia zile de concediu pentru a le pierde afară, în frig, la cozile de la taxe”! Două milioane de români pot obține cazierul judiciar din doar câteva click-uri. Astăzi, sunt două milioane de oameni care și-au recăpătat timpul pentru lucrurile care contează cu adevărat pentru ei”, afirmă vicepreședintele ADR.

Andrei Niculae adaugă faptul că anul trecut România a depășit suma de 1 miliard de euro colectați online din taxe, relația în acest fel cu cetățenii fiind una mai eficientă și care nu consumă timpul și nervii contribuabililor.

„Vă încurajez pe toți să vă faceți cont - online, simplu, rapid și sigur, fără comisioane și timp pierdut. Digitalizăm România și transformăm cozile în click-uri“, încheie acesta mesajul prin care a anunțat faptul că din ce în ce mai mulți români aleg să rezolve virtual chestiuni care altfel i-ar purta de la o instituție la alta.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri