Sari la conținut

Corona Braşov câştigă în faţa lui CSM Ploieşti

În direct la Digi24 Braşov, vicecampioana României a început excelent meciul și conducea cu 7-1 în minutul 13. CSM Ploiești a încheiat prima repriză cu avantaj de un gol, 13-12. Și partea secundă a fost la fel de disputată. Oaspetele au irosit însă 3 aruncări de la 7 metri, prin Sheiko, Preda și Chiricuţă, iar în minutul 55, gazdele s-au desprins, 20-18. Cu 10 secunde înainte de final, ploieștencele mai aveau de recuperat un singur gol, însă Denisa Dedu a respins la ultimul atac al meciului. S-a încheiat 22-21 pentru Corona Brasov, care câștigase și partida tur, cu 29-21. După 14 runde disputate din Liga Națională, brașovencele se află pe locul 3, cu 35 de puncte.

"Ne-am pregătit mult pentru începutul ăsta de campionat şi speram să ne fie mai uşor, dar este un duş rece şi ne dă de înţeles că campionatul este lung şi greu şi trebuie să tratăm cu maximă seriozitate toate etapele, indiferent de adversar", a spus Oana Apetrei - jucătoare Corona Braşov.

Propus pentru funcţia de antrenor al naţionalei feminine de handbal, după demisia lui Gheorghe Tadici, tehnicianul Coronei susţine că nu se poate vorbi acum despre această variantă.

"Vom vedea. În acest moment numai Corona am în cap şi în rest nu vreau să mă gândesc", precizat Bogdan Burcea - antrenor Corona Braşov

Pentru etapa următoare, galben albastrele se pregătesc pentru disputa din deplasare cu Cetate Deva, ocupanta locului 10 în clasamentul Ligii Naţionale.

Reporter: Adrian Susanu
Operator: Mihai Stan