Sari la conținut

FC Braşov vrea prima victorie 

Meciul cu ASA Tg. Mureş din etapa a patra este momentul prielinic pentru stegari de a bifa şi prima victorie în acest sezon.

" Nu îmi fac griji pentru că noi avem ca obiectiv cele trei puncte, imperios necesare, şi vom da totul pe teren pentru a le obţine ", a spus Adrian Szabo - antrenor FC Braşov.

Tg. Mureş are un start de campionat reuşit, fără înfrângere în primele patru meciuri, după două victorii şi două rezultate de egalitate. Elevii lui Falub se află pe locul 5 cu 8 puncte acumulate.

FC Braşov se află pe locul 16 cu două puncte, adunate în remizele cu Oţelul Galaţi şi Universitatea Cluj. Szabo are la dispoziţie tot lotul valid înaintea disputei cu mureşenii care începe vineri, 22 august de la ora 18.30 pe Stadionul Tineretului. Tribuna II a stadionului braşovean a fost închisă pentru două partide în urma incidentelor de la meciul cu Oţelul Galaşi astfel că abonamentele valabile în acest zonă vor fi schimbate cu bilete în zona tribunei I. Preţul unui bilet de intrare la partida FC Braşov - ASA Tg. Mureş este de 10 lei.