Sari la conținut

HANDBAL. Victorie în primul amical

Oaspetele au început mult mai bine jocul şi au condus ostilităţile în primele 30 de minute. Formaţia din Sibiu avea deja două victorii la ora jocului în primele două partide amicale şi fetele păreau capabile să învingă şi Corona la prima apariţie în noua formulă.

După 16 la 11 la pauză pentru Cisnădie, braşovencele au fost mult mai exacte în partea a doua. Apărarea a funcţionat bine iar pe atac Cristina Zamfir a fost de neoprit. Interul Coronei a fost cea mai bună marcatoare a partidei cu 11 goluri reuşite. Pricopi şi Chiper cu 4 goluri au punctat şi ele pentru galben-albastre. A fost prima apariţie a braşovencelor în acest an după un cantonament lung la mare şi doar 4 antrenamente cu mingea.

Corona îşi va continua pregătirea la Braşov până la mijlocul săptămînii viitoare când va participa la turneul de verificare de la Cluj, alături de Universitatea, SCM Craiova, HCM Rîmnicu Vîlcea, CSM Ploieşti şi CSM Bistriţa.

În perioada 13-15 august Corona va organiza, la Braşov, Memorialul „Dumitru Popescu Colibaşi", competiţie la care vor participa Universitatea Cluj, Dunărea Brăila, HCM Rîmnicu Vîlcea şi gazdele de la Corona.