Sari la conținut

HOCHEI. Corona a luat bronzul

Jucătorii pregătiţi de Otto Kerestesz au închis seria deupă două victorii pe teren propriu cu scorul de 6 la 4 şi 5 la 4 după executarea loviturilor de departajare. În primul joc braşovenii s-au impus la două goluri diferenţă după reuşitele lui Otto și Matyas Biro câte o dublă și Csanad Virag și Arpad Mihaly câte un gol.

În a doua partidă, Corona a revenit pe tabelă după ce a fost condusă cu 3 la 1 şi 4 la 3 pentru a trimite meciul în prelungiri cu un gol reuşit în ultimul minut din timpul regulamentar. Au marcat pentru braşoveni Hunor Marton, Levente Zsok, Gergo Biro și Csanad Virag.

La loviturile de departajare galben-albaştrii au avut nervii mai tari iar Toke a reuşit parda decisivă astfel că "lupii" au terminat sezonul cu medaliile de bronz.

Pentru iubitorii hocheiului, la Braşov, în perioada următoare, este programat Campionatul Mondial U18, divizia a 2-a, grupa A, al patrulea eșalon al lumii la acest nivel de vârstă. România este în grupă cu reprezentantele Croației, Marii Britanii, Lituaniei, Olandei și Poloniei. Partidele vor avea loc pe patinoarul Olimpic în perioada 4-10 aprilie.