HOCHEI. Corona contra Ciuc, un nou episod

Data publicării:
CORONA CIUC HOCHEI

Duelul le găsește pe cele două echipe pe locurile aptru, respectiv şase, în Ligă, despărțite de cinci puncte în favoarea brașovenilor. Până acum, în acest sezon, ciucanii au pierdut de fiecare dată în fața Coronei.

Brașovenii sunt în revenirea de formă după ce, din ultima deplasare din Ungaria, au adus patru puncte din duble cu Miskolc și Ujpest, iar jucătorii cu un început de sezon ezitant, au început să macheze.

"A fost un start mai slab şi pentru mine însă acum, încet încet, încep să am încredere în mine. Sperăm să continuăm tot așa" ne spune Levente Zsok, jucător Corona Brașov.

Miercurea Ciuc vine la Brașov cu o nouă achiziție, centrul ceh Marek Curilla, dar este în continuare lipsită de aportul lui Trancă, Becze și Papp. Curilla vine din liga de elită slovacă, unde a câștigat titlul sezonul trecut, cu HKM Zvolen.

La brașoveni revine, în schimb, portarul Patrik Polc, ce va evolua în meciul cu ciucanii cu o proteză la mâna dreaptă. Partida Corona Brașov - HSC Miercurea Ciuc are loc vineri, de la ora 17:30 la Brașov și este transmisă, în direct, de Digi24 Brașov.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri