Sari la conținut

HOCHEI.  Înfrângere la Miercurea Ciuc 

Braşovenii aveau nevoie de un singur punct din meciul cu harghitenii pentru a încheia pe locul I prima parte a campionatului, dar au pierdut din mână partida în ultima perioadă. După o primă repriză fără goluri, braşovenii au deschis scorul prin Obsut, în ultimele secunde ale reprizei a doua. În ultima parte oaspeţii au egalat la 1 prin Gecse dar Fodor i-a readus pe oaspeţi în avantaj.

Au urmat două goluri ale ciucanilor în superioritate, reuşite Huba Bors şi nou sositul Pasi Salonen. Tamas Biro a închis tabela pentru gazde după ce braşovenii au scos portarul în momentele de final. Corona rămâne pe primul loc în Liga Naţională în ciuda acestei înfrângeri cu 24 de puncte urmată de HSC Miercurea Ciuc cu 23 de puncte şi Steaua Bucureşti cu 22 de puncte.

Echipa din capitală are însă încă un meci de jucat în compania celor de la Progym Gheorgheni, iar în cazul unui succes vor scoate formaţia din harghita din locurile ce asigură prezenţa în semifinalele campionatului intern. Pentru Corona Braşov urmează două partide acasă în Liga Mol, cu Nove Zamky şi HSC Miercurea Ciuc. Meciul cu slovacii este programat joi de la ora 18:00 în timp ce disputa cu ciucanii va avea loc marţi de la ora 19:00 şi va fi transmis în direct de Digi24 Braşov.