Sari la conținut

HOCHEI. Victorie importantă cu Miskolc

În direct la Digi24 Braşov, elevii lui Jerry Andersson au trecut peste eşecul din ziua precedentă cu Dab Docler şi au trecut de una din cele mai în formă echipe din Liga Mol. Martin Saluga a deschis scorul pentru braşoveni, la finalul primei reprize, dar oaspeţii au egalat în dublă superioritate prin Tihamer Becze.

Corona a revenit în avantaj, tot în dublă superioritate prin reuşita lui Virag iar Obsut a făcut 3 la 1 la finalul părţii a doua. În ultima repriză ambele echipe au punctat de încă două ori, Hietamaki şi Zsok pentru Corona, respectiv Cohen şi Danserau pentru Miskolc iar scorul final a fost de 5 la 3 în favoarea gazdelor.

"O mică victorie, dar nu vreau să mă ascund de cuvinte şi spun că sunt impresionat de atitudinea echipei pe tot parcursul meciului. Sunt fericit pemtru cele trei puncte şi pentru că ne-am revenit după înfrângerea din ziua precedentă. Dar am încercat să avem o echipă mai echilibrată, mai ales după schimbările din linii", a declarat Jerry Andersson - antrenor Corona Braşov.

În lotul Coronei nu a fost pentru acestă partidă Peter Robert. Conducerea şi jucătorul vor avea în perioada următoare o întâlnire pentru a se hotărâ daca hocheistul va mai continua la Corona Braşov. În urma acestui succes, galben-albaştrii ajung la cota 47 în clasamentul Ligii Mol şi se menţin pe locul 4. Pentru Corona urmează la finalul săptămânii viitoare ediţia 2014-2015 a Cupei României, competiţie ce se va desfăşura în patinoarul Olimpic între 17 şi 21 decembrie.

Reporter: Adrian Susanu / Operator: Răzvan Rădache