Raliu prin centrul istoric. În Sibiu a început cea mai spectaculoasă cursă automobilistică a verii

Data publicării:
RALIU PRIN CENTRUL ISTORIC

Ca să îşi facă loc printre miile de localnici şi turişti strânşi în Piaţa Mare din Sibiu, piloţii de raliu au condus bolizii cu viteza melcului. Nimeni nu a avut nimic împotrivă, mai ales că, astfel, cei din public au putut să facă fotografii cu maşinile şi piloţii din concurs.

Printre spectatori şi-a făcut loc cu greu şi premierul Victor Ponta, un împătimit recunoscut al întrecerilor automobilistice. Acesta nu a rezistat tentaţiei şi a schimbat rapid ţinuta sobră de politician cu cea sportivă, de copilot. "Mi-a lipsit foarte mult. E ca drogul!", ne-a declarat premierul Victor Ponta.

Prezent la Sibiu pentru o întâlnire cu politicienii şi oamenii de afaceri din oraş, primul ministru a acceptat invitaţia organizatorilor să fie copilotul celebrului Titi Aur în Raliul Sibiului. Cei doi nu vor intra în competiţie, dar vor deschide simbolic toate probele cu o maşină vopsită în culorile drapelului naţional.

Specialiştii spun că Raliul Sibiului reuneşte cele mai dificile probe de macadam din estul Europei. Întrecerile vor continua până duminică.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri