Sari la conținut

Se reiau lucrările la patinoarul din Târgu Secuiesc

La sfârşitul anului trecut, Compania Naţională de Investiţii a semnat contractul cu firma care a câştigat licitaţia. Investiţia se ridică la peste 19 milioane de lei, bani din care se va finaliza construcţia, începută în 2006, şi se vor cumpăra toate echipamentele necesare.

Clădirea va avea o suprafaţă totală de 5220 mp, structurate pe trei etaje şi va fi dotată cu vestiare, cabinet medical, o sală de mese, spaţii de depozitare, bar, săli de conferinţe şi un lift pentru persoanele cu handicap. În tribune vor fi 440 de locuri pentru spectatori, iar suprafaţa terenului de joc va fi de 1745 de metri pătraţi, atât construcţia sălii, cât şi dotarea urmând să fie realizate conform cerinţelor Federaţiei Naţionale de Hochei, astfel încât să poată găzdui şi meciuri oficiale internaţionale.

Lucrările trebuie finalizate în decurs de un an. Construcţia patinoarului din Târgu Secuiesc a început în anul 2006 şi au fost sistate în 2009 din lipsă de fonduri, după ce s-a investit aproape un milion de euro. 

Pe aceeași temă