Sport şi campioni la Digi24 Braşov

Data publicării:
SPORT SI CAMPIONI

A fost un an în care am evoluat. Meciurile din finala Campionatului Naţional de Hochei sau marea finala a competiţiei de hochei de la Festivalul Olimpic al Tineretului European sunt momente importante într-un an în care sportul a avut un loc important la Digi24 Braşov.

Anul a început sub dominaţia hocheiştilor de la Corona Brașov, care au cucerit Cupa României după un duel aprig cu rivalii de la Sport Club Miercurea Ciuc. A fost primul trofeu de echipă pentru sportul brașovean, după o secetă de șase ani.

Am intrat în febra celui mai mare eveniment sportiv găzduit de România în ultimii 30 de ani, Festivalul Olimpic al Tineretului European. Am fost în mijlocul evenimentelor şi ne-am bucurat la fiecare succes al delegaţiei tricolore.

"O medalie de aur, ce pot să spun, ne aşteptăm tot timpul la sporturile de vară dar uite că avem succes şi la sporturile de iarnă şi asta este un imbold fantastic pentru tânăra generaţie pentru că trebuie un campion să motivezi pe toată lumea", a declarat Nadia Comăneci, campioană olimpică la gimnastică.

2013 a fost anul renașterii pentru handbalul feminin brașovean, iar Divizia Locală a urmărit pas cu pas campania fetelor de la Corona Brașov în Cupele Europene.

Vara a adus clipe de bucurie pentru microbiștii brașoveni: FC Braşov a reușit cea mai bună clasare de la revenirea în prima ligă, iar Corona a devenit a două echipă brașoveană prezentă pe prima scenă a competiției naționale.

Când spui sport în Brașov, spui automat și automobilism: pe circuit sau pe macadam, piloții brașoveni au fost mereu în fruntea competițiilor.

Am acordat atenția cuvenită campionilor, am fost în mijlocul evenimentelor sportive, ne-am bucurat la succese și am fost alături de echipele noastre la înfrângeri. Am promovat permanent performanța, am prezentat realitățile sportului brașovean și am ascultat opiniile tuturor. La Divizia Locală Digi24 Brașov, competiția este întotdeauna pe primul loc.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri