Street Workout-ul, noul sport de stradă

Data publicării:
STREE WORKOUT-UL NOUL SPORT DE STRADA
Street Workout-ul este o combinaţie între mai multe discipline sportive, astfel că îmbină elemente de culturism, parkour, breakdance şi gimnastică. Practicanţii au înlocuit sala de forţe şi, astfel, şi cheltuielile de aici, pentru că street-workout-ul este gratuit şi nu necesită echipament special. Este nevoie doar de un grup de prieteni şi de vreme bună. 
 
Ionuţ Mircea este fondatorul grupului care, în nouă luni, a adunat deja 44 de membri. Toţi au fost atraşi de faptul că Street Workout-ul este un sport fără reguli, pe care îl pot practica în aer liber, oriunde există bănci, bare, garduri sau orice alte obiecte ar putea să le servească pentru exerciţii. 
 
Desigur, cu toţii şi-ar dori un un loc numai al lor, special amenajat, unde să se poată desfăşura în linişte, fără să deranjeze pe nimeni. 
 
Băieţii sunt singurii din Braşov care practică Street Workout, sportul care modelează deopotrivă corpul şi mintea. Prin activităţile lor vor să popularizeze această disciplină şi să determine cât mai mulţi tineri să adopte stilul lor de viaţă. Îi puteţi găsi zilnic, atâta vreme cât timpul este frumos, pe aleile de sub Tâmpa, singurul loc unde se pot antrena şi manifesta, cel puţin deocamdată.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri