Sari la conținut
News Alert

Digi24 Cluj-Napoca a oferit premiul de excelenţă pentru PEDITEL 1791

"Premiul Digi24 Cluj-Napoca merge către o echipă care, din dragoste pentru copii, a reuşit să implementeze un serviciu, care a făcut o schimbare majoră în comunitate şi aici mă refer la PEDITEL, primul serviciu de consultanţă medicală pediatrică prin telefon", a spus Bianca Şomlea, jurnalist Digi24 Cluj-Napoca, la decernarea premiului în cadrul Galei Premiilor Media de Excelenţă.

"Cred că am facut raza misiunii pe care o are Fundaţia Părinţi din România o viaţă mai bună pentru familiile şi copiii din România şi cred că îmi doresc acum, aici, ca în 2015, PEDITEL 1791 de Cluj să fie finanţat de comunitate", a spus Cristina Grigore, preşedintele Fundaţiei Părinţi Clujeni.

În cadrul evenimentului, au fost premiate 20 de personalităţi ale Clujului.

"Sunt mândru că eu conduc o instituţie care prosperă, care în fiecare stagiune aduce o serie de opere noi", a spus Szep Gyula, directorul Operei Maghiare din Cluj-Napoca.

"Sunt mândră de întregul colectiv pe care îl avem, sunt emoţionată că vorbesc în numele lor şi sunt mandră de acest premiu", a spus Monica Costin, directorul de îngrijiri al Spitalului Judeţean de Urgenţă Cluj.

"Este o onoare pentru mine, chiar mulţumesc şi spun că e o onoare pentru mine acest premiu", a spus Claudiu Salanţă, arhitect-şef al Consiliului Judeţean Cluj.

"Au fost prezente peste 20 instituţii media atât la nivel regional, cât şi la nivel naţional anul acesta, la a XI-a ediţie a galei. Pe lângă peste 20 de premii oferite de media, mai există câteva premii oferite de organizatori şi parteneri. Ca şi în fiecare an, se premiază excelenţa din diverse domenii, oameni frumoşi, în general", a completat Diana Preda, organizator al Galei Premiilor Media de Excelenţă.

Premiile Media de Excelenţă sunt decernate deja de 11 ani.