Sari la conținut

Fotbal. Ambiţii mari în Cupa României

"Nu cred că sunt favoriţi. Într-adevăr, au un lot bun, un lot cu multă experienţă, dar este un joc de cupă, nu ştiu cât de mult pun accent pe jocul de cupă. Noi, în schimb, ne dorim foarte mult să trecem mai departe. Jucăm la ei acasă, ştim foarte bine că FC Braşov este greu de învins pe teren propriu, dar mergem acolo să îi învingem", a afirmat fundaşul Raul Ciupe de la Universitatea Cluj.

"Studenţii" au ambiţii extrem de mari în actuala ediţie a Cupei României.

"Noi ne dorim foarte mult să accedem, v-am spus, până în finala Cupei României şi dacă tot ajungem acolo, încercăm să o câştigăm. Se fac şi 50 de ani de la ultimul trofeu, încercăm pentru club, pentru istorie, pentru suporteri, pentru noi, să aducem şi un trofeu", a spus fotbalistul.

Echipa antrenată de George Ogăraru ocupă în continuare un loc retrogradabil, dar asta nu îi împiedică pe jucători să-şi păstreze concentrarea pentru duelul din Cupa României.

"Nu este greu, pentru că m-am obişnuit cu situaţia asta la Universitatea Cluj, pentru că în ultimii doi ani de zile, am avut un început de campionat mai prost şi am reuşit să revenim pe parcurs. Într-adevăr, este o situaţie care nu ne place, suntem ameninţaţi de retrogradare", a mai spus jucătorul.

Meciul FC Braşov - Universitatea Cluj, din "optimile" Cupei României, se joacă mâine de la ora 20:30 şi va fi transmis de DigiSport 1.