Sari la conținut
News Alert

Fotbal. Fără sentimente cu Steaua

"E evident că e un meci mai special, datorită trecutului pe care nu o să mi-l neg niciodată şi, într-adevăr, este un sentiment ciudat de a te întoarce ca adversar în Ghencea. Însă sunt antrenorul Universităţii Cluj şi aici nu este loc de sentimente. Până la urmă, este în joc soarta Universităţii Cluj şi tot ceea ce mă interesează este să aduc cât mai multe puncte. Dacă, nu ştiu, vom fi dominaţi şi nu vom reuşi să marcăm, poate că ne va mulţumi şi un punct. Până la urmă, jucăm cu dubla campioană a României", a afirmat antrenorul George Ogăraru.

Piesa-cheie a Stelei este Lucian Sânmărtean, crede tehnicianul grupării studenţeşti. Mijlocaşul s-a întors la echipa naţională după o pauză de 3 ani şi s-a ridicat la înălţimea aşteptărilor.

"Din punctul meu de vedere, este un jucător de excepţie. Şi cred că prezenţa lui în jocul echipei naţionale este mai mult decât evidentă. Nu neapărat prin aportul personal pe care îl aduce, dar şi încrederea pe care o dă celorlalţi jucători", crede antrenorul.

Între timp, antrenorul Universităţii se poate gândi şi la perioada de mercato din iarnă. Fostul său coleg de la Steaua, Bănel Nicoliţă, îşi caută echipă după despărţirea de Saint Etienne. "Este un jucător pe care eu l-am iubit, mai mult decât apreciat, pentru că mi-a fost coleg, însă nu l-am mai urmărit în ultima perioadă. Nu ştiu care este nivelul lui", a mai spus George Ogăraru.

Meciul Steaua - "U" Cluj se joacă duminică, de la ora 21:00.