Sari la conținut

Fotbal. Florescu vrea să rămână "ţar"

"Sunt şi alte oferte, discutăm cu mai multe echipe, chiar şi din Rusia, chiar şi din România. Sunt negocieri. Totuşi, eu sper să îmi prelungesc contractul aici, acesta ar fi obiectivul meu numărul unu. Dacă nu se poate întâmpla acest lucru, aş prefera să rămân în Rusia, pentru că deja sunt de mult timp acolo. Ştiu şi limba, m-am adaptat şi campionatului, în principiu cunosc cam tot ce e legat de campionatul Rusiei şi aş prefera să rămân acolo înca 2-3 ani", a spus fotbalistul.

În sezonul trecut, Florescu a strâns doar 3 prezenţe în tricoul lui Dinamo Moscova. Pentru a fi convocat din nou la echipa naţională, fotbalistul clujean trebuie să joace mai mult.

"Mi-aş dori un loc nu doar în lotul pentru preliminarii, mi-aş dori un loc şi în lotul pentru europene. Şi sper ca măcar în preliminariile astea să avem succes pentru că, din punctul meu de vedere, suntem într-o grupă foarte accesibilă", a mai spus George Florescu.

România face parte din Grupa F preliminară pentru Campionatul European din 2016, alături de Grecia, Ungaria, Finlanda, Irlanda de Nord şi Insulele Feroe. George Florescu a fost selecţionat de 11 ori în echipa naţională, pentru care a înscris un gol.