Sari la conținut

Fotbal. Gaz Metan, obstacol greu pentru CFR Cluj

Preşedintele Ioan Horoba speră ca echipa pe care o conduce să păstreze bunul obicei şi după meciul de luni. "Aş vrea să reînceapă noul complex, pentru că el a fost întrerupt în această primăvară şi sigur că un meci cu CFR-ul pentru jucătorii noştri este foarte important, mai ales în actualele circumstanţe, când retrogradează 6 echipe. Meciul cu CFR e un meci greu, chiar foarte greu. Nu trebuie să uităm... chiar dacă nu au echipa pe care au avut-o înainte, CFR-ul a devenit o echipă de tradiţie, e o echipă respectată," a afirmat acesta.

În Gruia se întâlnesc echipele cu cele mai bune defensive după patru etape, dar medieşenii nu vor să practice un joc închis. Elevii lui Cristi Dulca au un moral bun: nu au cunoscut înfrângerea până acum în campionat, iar conducerea a achitat toate restanţele financiare.

"Nu venim să ne apărăm, să ne punem pe două linii, venim să jucăm pentru că până la urmă trebuie să salvăm şi puţin spectacol. O să lupte băieţii şi sunt motivaţi, mai ales că sunt plătiţi la zi. În ultimii ani nu s-a mai întâmplat aşa ceva", a mai afirmat Ioan Horoba.

CFR Cluj şi Gaz Metan Mediaş se întâlnesc în etapa a cincea a Ligii 1, luni de la ora 21:00. Înaintea meciului direct, cele două echipe sunt despărţite de un punct în clasament.