Simona Halep, premiată în lipsă. Sportiva a primit titlul de onoare, cheia oraşului şi un teren

Data publicării:
Simona Halep wikipedia-1

Toţi consilierii locali au fost de acord ca Simona Halep să primească aproape 500 de metri pătraţi de pământ în zona Spitalului Militar din Constanţa.

Distincţiile au fost date de primarul Radu Mazăre fratelui sportivei, care a spus că o va anunţa de premii după antrenamente.

Edilul Constanței, Radu Mazăre, a spus că sportiva mai are multe lucruri de demonstrat în tenis.

Radu Mazăre, primarul Constanţei: "Sigur, că sunt unii care o să spună că au propus să o facem cetăţean de onoare acum câteva luni şi eu am spuns că trebuie să mai crească şi văd că a stimulat-o şi a crescut repede de tot. Încă o dată felicitări!"

Stelian Gima, consilier local: "Bucuria mea cea mai are este că pe lângă stațiunea Mamaia avem și motive de acest gen și să ne facem cunoscuți pe plan național și internațiomnal."

Radu Bogdan Matei, conisiler local: "Simt că municipalitatea avea datoria față de Simona să-i recunoștem meritele sportive. În sfârșit avem pe cineva care a ajuns în vârful ierarhieiei mondiale."

Jucătoarea a primit titlul de cetăţean de onoare al judeţului în ziua în care a ajuns pe locul al cince-lea 5 în clasamentul mondial.

reporter: Marieta Iorga
operator: Cătălin Vârban

editor web: Anca Medrea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri