Americanul James Tyler, ultima achiziţie a echipei de baschet SCM-U Craiova

Data publicării:
191213 tyler

Echipa masculină de baschet SCM-U Craiova şi-a prezentat ultima achiziţie. Americanul James Tyler a venit să suplinească absenţa prelungită a lui Ionuţ Drăguşin şi a semnat un contract valabil până vara viitoare.  

Tyler are 25 de ani, măsoară 2,18 m şi cântăreşte 150 de kg. Americanul a fost uimit la sosirea în Bănie să afle că cel pe care trebuie să-l înlocuiască, Ionuţ Drăguşin, este mai înalt decât el cu patru centimetri. În toamnă, la echipă a fost adus şi Topchov, însă acesta nu a convins şi a părăsit deja echipa.

Prima împresie e una bună. E cam frig. Ştiu că locuitorii oraşului iubesc baschetul şi îmi place asta”, a spus James Tyler, jucător baschet SCM "U" Craiova.

Sper că prin aducerea lui Tyler să reuşim să facem meciuri mai bune”, spune Ionuţ Drăguşin, jucător baschet SCM "U" Craiova.

James Tyler nu este singura modificare în lotul oltenilor. Craiovenii au renunţat la unul dintre cei mai iubiţi jucători din sezonul trecut, sârbul Rade Dzambic.

Americanul Tyler poate debuta duminică, în meciul care va fi transmis în direct de Digi24 Craiova, de la ora 20:00, când oltenii vor juca împotriva campioanei CSU Asesoft Ploieşti.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri