Sari la conținut

Calificare pentru echipele de juniori din Bănie

Juniorii C de la Viitorul Ştiinţa Craiova s-au calificat la turneul semifinal, după ce au învins, în meciul decisiv al grupei 1, Concordia Chiajna, într-un meci care a avut loc pe terenul “Petre Deselnicu” din Complexul “Ion Oblemeco”.  

După cele 70 de minute regulamentare de joc, rezultatul a fost egal, 1-1. Golurile au fost marcate de Gunie, pentru gazde, respectiv Anghel, pentru ilfoveni. Departajarea s-a făcut la loviturile de la 11 metri. Pentru craioveni au transformat Bârsan, Ţoiu şi Gunie, iar Gârbiţă şi Raul au ratat.

Oaspeţii de la Chiajna rămân cu satisfacţia că la turneul de la Craiova au învins Steaua Bucureşti şi Petrolul Ploieşti. Partida a fost urmărită de peste 200 de suporteri, printre aceştia şi conducătorii de la CS Universitatea, în frunte cu directorul general Ion Geolgău.

În schimb juniorii B ai clubului CS Universitatea au ajuns în finala campionatului, unde vor da piept cu Dinamo, după ce au câştigat turneul semifinal de la Arad. În ultimul meci, oltenii au învins cu 5-2 UTA, toate cele cinci reuşite fiind marcate de Andrei Ivan. Jucătorul ce a contribuit la promovarea echipei mari în prima divizie a marcat în două partide şapte goluri.