Craiovenii au mers la cumpărături după Revelion

Data publicării:
030114 MALL CUMPARATURI

Singurul mall din Craiova a fost arhiplin în primele zile ale anului 2014. Câteva mii de oameni din toată Oltenia au venit la cumpărături, la o cafea sau doar la plimbare. Mulţi au plecat cu plasele încărcate, mai ales că o mare parte din magazine au redus deja preţurile la îmbrăcăminte, încălţăminte sau accesorii.  

Chiar dacă sezonul reducerilor începe abia săptămâna viitoare, craiovenii au plecat cu plasele pline din magazinele din mall şi în aceste zile. Cei mai mulţi clienţi au cumpărat fructe şi legume, însă şi hainele au fost la mare căutare. Şi asta pentru că au dorit să se înnoiască la începutul lui 2014. Pentru cei mai mulţi, însă, plimbarile din mall au luat locul celor din parc şi astfel au îmbinat utilul cu plăcutul.

"La cumpărături, mici cadouri pentru cunoscuţi. La început de an, avem sărbătoriţi şi mai trebuie făcute ultimele cumpărături", spune un bărbat.

"Extrem de relaxant. De două ore suntem aici şi încă nu ne-am plictisit, am mai fi vrut, dacă n-ar trebui să mergem într-o vizită", spune o femeie.

Mall-ul nu va duce lipsă de clienţi nici în zilele următoare, pentru că în curând va începe sezonul reducerilor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri