FC Universitatea Craiova, în prag de desfiinţare

Data publicării:
fcu

Echipa de fotbal FC Universitatea Craiova este la un pas de desfiinţare. Jucătorii au părăsit cantonamentul de la Severin. Ieri, antrenorul Ştefan Nanu, care l-a înlocuit pe Nicolo Napoli, demis săptămâna trecută, a plecat de la echipă. Surse din cadrul clubului au precizat că există şanse ca Adrian Mititelu să retragă echipa din campionat. 

ACTUALIZARE

„Decizia am luat-o împreună, mocnea de câteva zile, discuţii erau între jucători. Nu se mai putea. Am mers la Calafat, am înţeles că era totul ok, urma să facem antrenamente pe terenul de acolo, când am ajuns acolo, nu s-a interzis să facem antrenament”, a spus Mădălin Ciucă, jucător FC Universitatea Craiova.

„Nu mai putem, pur şi simplu nu mai putem, să mergem să ne antrenăm prin mocirlă, nu mai putem să mai acceptăm condiţiile. Vrem condiţii minime de pregătire, condiţii decente şi până acum nu am avut parte de ele”, a spus Robert Săceanu.

Sâmbătă, craiovenii ar trebui să joace la Slatina, cu Oltul, în prima etapă din mini-retur şi dacă nu se vor prezenta, vor pierde meciul la masa verde, cu scorul de 0-3. La două neprogramări, echipa va fi retrogradată.

Pe site-ul clubului, conducerea a anunţat că va cere la FRF reprogramarea acestui meci, dar şi cel cu FC Bihor.

Jucătorii vor avea în aceste zile o discuţie cu Adrian Mititelu şi speră să găsească înţelegere la acesta, pentru a primi actele ca să îşi găsească alte angajamente.

ACTUALIZARE

Fotbaliştii de la FC Universitatea au ajuns deja în Bănie. Ei vor merge la patronul echipei, Adrian Mititelu, să îi ceară să îi lase să plece, pentru a se putea legitima la alte echipe.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri