Începe balul în Liga a doua  

Data publicării:
270214 CSU

Antrenorul echipei CS Universitatea Craiova, Ovidiu Stângă ar fi mulţumit şi cu un rezultat de egalitate în partida de sâmbătă, de pe teren propriu, cu ASA Târgu Mureş, meci din cadrul etapei cu numărul 15, în seria a doua, a Ligii a doua. Cele două echipe sunt active pe piaţa transferurilor în această perioadă, iar obiectivul este, pentru ambele, promovarea în primul eşalon.

Stângă este la conducerea echipei de 10 etape, preluând formaţia chiar după meciul tur cu ASA. În tot acest timp, cu el la conducere, CSU a reuşit câştige opt partide, a încheiat un joc la egalitate şi a pierdut un meci. În decembrie anul trecut a circulat zvonul că va fi înlocuit, dar momentan are sprijinul conducereii. Ştie că aşteptările sunt mari de la echipă, dar nu se teme că ar putea fi înlocuit.

Meciul tur a fost unul încheiat cu bătaie generală. În această iarnă, în cantonamentul din Antalya, mureşenii au mai avut un astfel de episod cu o echipă din Georgia. Craiovenii nu se tem că episodul se poate repeta.

Meciul dintre CS Universitatea şi ASA va avea loc sâmbătă, de la ora 17:00.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri