Mâncare ieftină în cantinele studenţeşti din Craiova  

Data publicării:
101213 CANTINA

Mâncarea este ieftină şi bună la cantinele studenţeşti din Craiova, în plus preţurile sunt mult mai mici decât în alte localuri. Însă, în Craiova, mai există doar două cantine unde studenţii pot mânca cu bani puţini. Şi cum atunci când eşti student şi nu ai prea mulţi bani la dispoziţie, la orele prânzului, cantinele sunt pline.

În fiecare zi, în jurul orei 12:00, cantina de la Facultatea de Mecanică este plină ochi. Studenţii stau uneori la coadă ca să prindă un loc la masă. Spun însă că aşteptarea merită, pentru că aici mâncarea este gustoasă şi mai ales ieftină.

„Preţurile sunt destul de accesibile, faţă de restaurantele din oraş sunt destul de accesibile, iar mâncarea e foarte bună”, spune o tânără.

Zilnic, aici iau masa aproximativ 600 de persoane. Un meniu complet variază între 10 şi 15 lei şi cuprinde două feluri de mâncare şi desert.

500-600 de persoane, sunt destul de multe persoane la masă, ţinând cont că nu avem nicio bucătărie foarte mare, nu avem niciun număr de personal foarte mare. Este foarte mult de muncă şi mai ales că tot numărul acesta de persoane este concentrat între un anumit interval orar”, a precizat Sorin Măcărău, administrator.

Bucătarii de la cantină spun că gătesc exact ca în casă, de la ciorbe tradiţionale, până la paste şi dulciuri sofisticate.

Deocamdată, studenţii au la dispoziţie doar două cantine. Reprezentanţii Universităţii spun însă că vor incerca să redeschidă şi cantina de la Facultatea de Agronomie, însă totul depinde de bani.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri