Oficialii CSU îşi doresc olteni, dar nu au de unde să aducă

Data publicării:
261213 csu olteni

Oficialii clubului CS Universitatea Craiova speră ca până la startul pregătirilor, lotul să fie completat cu jucători de valoare, care să pună umărul la promovarea în primul eşalon.  

Până acum a fost adus doar Dacian Varga, fostul jucător al Sportului Studenţesc, dar conducătoarii vor să aducă şi jucători olteni, însă cei pe care îi doresc sunt sub contracte cu alte echipe.

„Nu putem să stăm în loc şi să aşteptăm, să ne uităm la jucători craioveni care sunt în alte părţi şi încă au contracte. Cazul celor doi de la Astra, Buleică dincolo, la Pandurii, Mihai Roman, la Săgeata, de asta noi ne completăm lotul, trebuie să ne atingem obiectivul pe care ni l-am propus, acela de a promova”, spune Ion Geolgău, director general CS Universitatea Craiova.

Şi staff-ul administrativ va mai suferi mici modificări. Nicolae Tilohoi, Aurică Beldeanu şi Ilie Balaci sunt aşteptaţi să dea răspuns la propunerile venite din partea conducerii.

CS Universitatea Craiova este pe primul loc în seria Vest a Ligii a II-a, cu 28 de puncte, cu trei mai mult faţă de a doua clasată, CSM Vâlcea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri