Sari la conținut

FOTBAL. Florin Cernat, jucătorul lunii mai

Florin Cernat - fost jucător FC Oţelul: "Mă bucur că am fost votat, le mulţumesc celor care au avut încredere în mine. Şi antrenorilor, şi suporterilor, şi coechipierilor şi sper că nu e ultimul".

Fostul mijlocaş al Oţelului a avut o lună mai de excepţie. A marcat 4 goluri şi a dat 3 pase decisive în ultimele 5 partide ale gălăţenilor, dar nu a putut împiedica retrogradarea fostei campioane a României.

Florin Cernat a părăsit la finalul campionatului Oţelul şi a ales să joace pentru Viitorul lui Gheorghe Hagi. Cernat a explicat care au fost motivele pentru care a ales această echipă.

Florin Cernat - fotbalist FC Viitorul: "Am ales pentru că aici cred că se vrea performanţă în primul rând. Şi asta am văzut. Discuţiile pe care le-am avut cu Gică Hagi... multe nu au fost, dar au fost direct la obiect şi am văzut ce ne dorim: şi eu, şi dânsul. Am ajuns la un numitor comun şi am semnat".

Florin Cernat a revenit la Oţelul la sfârşitul anului trecut. Deşi a avut evoluţii bune îăn tricoul roş-alb-albastru, Cernat nu a putut evita retrogradarea echipei sale de suflet.

Redactor: Marius Ţuca

Pe aceeași temă