Phoenix, eliminată de Olimpia Braşov

Data publicării:
phoenix

Echipa feminină a clubului Phoenix nu a reuşit să producă surpriza în play-off-ul Ligii Naţionale. Phoenix a fost eliminată de Olimpia CSU Braşov după doar două partide, astfel că echipa gălăţeană va juca pentru locurile 5-8. În meciul al doilea al sfertului de finală, disputat la Galaţi, echipa oaspete a început mult mai bine şi avea deja un avantaj consistent la pauza mare: 29-46. Phoenix a încercat să revină în joc, însă, chiar dacă a câştigat următoarele două sferturi, nu a putut să întoarcă situaţia de pe tabela de marcaj. Braşovencele merg mai departe în semifinalele campionatului, în vreme ce Phoenix va juca meciurile de clasament pentru locurile 5-8.

Romina Filip, jucătoare Phoenix Galaţi: "Ne-am trezit cam târziu şi îmi pare rău că nu am început meciul aşa cum trebuia. Nu aceasta este diferenţa între noi şi Braşov şi am demonstrat asta la Braşov când am fost foarte aproape să aducem o victorie acasă. Însă trebuie să recunoaştem că este o echipă mai experimentată".

Eugenio Rodrigues, antrenor Phoenix Galaţi: "Am jucat foarte slab în prima repriză, în special în primul sfert. Am jucat slab, nu am avut energie, am fost precipitaţi, ne-am temut de adversar, parcă aveam ceva de pierdut. Iar cele 13 puncte din primul sfert au fost foarte greu de recuperat în restul meciului".

Dan Calancea, antrenor Olimpia CSU Braşov: "Felicit Galaţiul pentru ceea ce a realizat în acest an atât la echipa masculină, cât şi la echipa feminină. Este, din punctul meu de vedere, cu totul şi cu totul deosebit şi este meritul indiscutabil, cred eu, în primul rând al colegului meu Nini Florin".

Phoenix va juca la sfârşitul acestei săptămâni primul meci de clasament. Adversare vor fi jucătoarele de la Universitatea Cluj, echipă care a încheiat sezonul regulat pe locul al şaselea. În campionat, Phoenix şi Universitatea şi-au împărţit victoriile. Prima partidă va avea loc la Cluj Napoca vineri.

reporter: Marius Ţuca

operator: Gelu Mormoloc

Foto: Sorin Pană

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri