Sari la conținut

EXCLUSIV. ACTUALIZARE: Două nume vehiculate pentru înlocuirea lui Ionuţ Chirilă la CSMS 

Florin Prunea, președinte CSMS Iași: "Comitetul director a decis întreruperea colaborării cu antrenorul Ionuț Chirilă, urmează ca în cel mai scurt timp să am o întâlnire cu el, am primit mandat din partea Consiliului Director pentru a negocia termenii întreruperii acestei colaborări. "

Foarte probabil, Chirilă, care a refuzat rezilierea contractului pe cale amiabilă, va reclama Iașiul la comisiile federale. Antrenorul putea fi demis fără sa primească despăgubiri doar dacă echipa înregistra patru eșecuri consecutive în campionat. CSMS a pierdut ultimele trei partide, astfel că Ionuț Chirilă poate solicita plata celor nouă salarii prevăzute în contract, adică 45 000 de euro.

După zece etape, CSMS Iași ocupă ultimul loc în Liga I, cu 4 puncte. În startul sezonului s-a anunțat că obiectivul echipei este clasarea în primele zece echipe.

ACTUALIZARE ORA 13:10. După ce a hotărât despărţirea de Ionuţ Chirilă, CSMS Iaşi va numi joi un nou antrenor. În şedinţa Comitetului Director al clubului, care s-a încheiat în urmă cu puţin timp, au fost propuse două variante pentru preluarea conducerii tehnice a echipei: Liviu Ciobotariu şi Adrian Falub