Sari la conținut

Antrenamente cu zâmbetul pe buze, după preluarea FC Bihor de către Mihai Giurgiu

Glumele nu au lipsit nici ele din timpul şedinţei tehnice, chiar dacă Gheorghe Silaghi i-a solicitat la maximum pe jucătorii avuţi la dispoziţie.

„Sincer, acum, în ultima săptămână parcă nu mai credeam, dar se pare că a fost un cadou frumos. La aflarea veştii toată lumea a început să râdă, să zâmbească, să facem glume, şi aşteptăm cu zâmbetul pe buze începerea campionatului", a mărturisit mijlocaşul Cristian Andor.

Tehnicianul roş-albaştrilor speră însă ca elevii săi să rămână cu picioarele pe pământ, mai ales că noul sezon se anunţă unul de foc, la capătul căruia nu mai puţin de 11 echipe vor retrograda.

„Vom rămâne la fel de concentraţi pentru că trebuie să ne pregătim foarte bine. Vom avea un tur foarte, foarte greu şi ne aşteaptă meciuri care fiecare va fi capital pentru noi", a precizat Gheorghe Silaghi.

Până în prezent, FC Bihor a susţinut doar două jocuri de verificare, ambele în compania formaţiei de liga a patra Bihorul Beiuş. Ultimul amical din această vară va avea loc duminică, la Timișoara, unde orădenii vor participa la prezentarea echipei ASU Poli, proaspăt promovată în Liga a III-a.

Reporter: NicolaeMihalcea
Operator: Florin Lucuţa

Editor web: Adrian Laboş