Cochete pe biciclete. Peste 400 de doamne şi domnişoare au pedalat prin Oradea

Data publicării:
skirtbike

A fost o zi frumoasă pentru sutele de doamne şi domnişoare care au plecat duminică la plimbare pe biciclete. Cochetele participante la ediţia din acest an a Skirt bike au colorat străzile oraşului. Startul s-a dat din parcarea unui centru comercial din Oradea, după care biciclistele au pedalat pe mai multe străzi din oraş.

"Ne-am adunat aici pentru a promova oraşul Oradea, mersul pe bicicletă şi nu în ultimul rând să conştientizăm în ceea ce priveşte cancerul al sân în rândul femeilor", a mărturisit Roxana Păcurar Domuţ, organizatoare a acţiunii.

Participantele nu au vrut să iasă doar ele în evidenţă, ci şi-au împodobit bicicletele cu flori. În plus, toate au respectat codul vestimentar impus, culoarea roz, simbol al luptei împotriva cancerului mamar.

"Campania de luptă împotriva cancerului de sân o consider o iniţiativă propice pentru o asemenea întâlnire. Sunt profesoară de engleză, promovez mişcarea în aer liber şi încurajez mersul pe bicicletă."

"Cu bicicleta parchezi mai uşor, nu trebuie să plăteşti parcare, e utilă, ajungi repede, faci un pic de mişcare şi cred că ideea evenimentului este să fii elegant pe bicicletă."

"- Văd că aţi respectat şi codul vestimentar.
- Da, da, m-am încadrat, bicicleta e şi ea aproape roz."

Cele mai norocoase au plecat acasă şi cu premii.

"Fiecare participantă primeşte câte un bilet la tombolă, iar la final, prin tragere la sorţi se vor desemna câţiva fericiţi câştigători. Premiul cel mai mare va fi o bicicletă Pegas şi va fi încă o serie de foarte, foarte multe premii", a precizat Maria Carmen Toma, organizatoare.

Evenimentul s-a aflat la cea de-a treia ediţie.

Reporter: Anca Deac
Operator: Gabor Szilagyi

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri