Consilierii liberali vor consens pe marile proiecte ale Bihorului

Data actualizării: Data publicării:
Ionel Avrigeanu

Consilierii județeni ai Partidului Național Liberal vor consens pe marile proiecte ale Bihorului. Aceștia sunt dispuși să discute cu liderii PSD, ALDE şi UDMR pe aceste teme. Liberalii se referă la situația aeroportului despre care susțin că se află în declin și a sistemului integrat de management al deșeurilor.

Consilierii judeţeni PNL au criticat situația aeroportului orădean despre care spun că e prost gestionat de către Consiliul Județean Bihor.

"Aeroportul este într-un declin evident. Dacă se adevereşte şi plecarea Blue Air, atunci lucrurile sunt foarte grave. Credem că avem soluţii pe care să le punem pe masa celor care conduc astăzi Consiliul Judeţean", a spus Ionel Avrigeanu, consilier judeţean PNL.

Liberalii şi-au exprimat mirarea în legătură cu faptul că plăţile şi activităţile financiare al Consiliului Judeţean nu au fost reglementate în conformitate cu o sentinţă dată de Tribunalul Bihor.

Călin Gal, consilier judeţean PNL: "Faptul că nu s-au pus şi nu s-au derulat conform acelei sedinţe ne pune în posibilitatea de a ne pune o întrebare: doreşte conducerea Consiliului Judeţean în acest moment ca activitatea acesteia să se desfăşoare legal?"

Aleșii PNL s-au referit şi la situația Sistemul Integrat de Management al Deșeurilor (SMID).

„Acest SMID afectează absolut pe tot cei 550.000 de locuitori din județul Bihor, inclusiv pe noi, cei de aici. Deja prețurile au crescut, iar orice zi întârziere la proiect aduce creșteri de prețuri", atrage atenția Ionel Avrigeanu.

Reporter: Andrada Rește
Operator: Ticu Gheorghiță

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri