Sari la conținut

Distracţie la înălţime | High la munte! - Prima ediţie la Vârtop

Cunoscut ca un loc ideal pentru schi ori săniuș, Vârtop arată că poate fi o destinație estivală. Sâmbătă și duminică, turiștii care vor ajunge în zonă vor avea parte de cățărări pe munte, trasee de tiroliană, tobogane cu apă și show-uri muzicale.

Toate activitățile sunt gratuite și sunt organizate în cadrul primei ediții a festivalului HIGH LA Munte.
La baza pârtiei Piatra Grăitoare va fi amenajată o zonă cu hamace și una cu mâncare. Vizitatorii vor participa la 10 trasee de tiroliană și se vor putea da pe tobogane de dificultăți diferite amenajate lângă un lac artificial.

Seara va fi organizată o petrecere care se va întinde până târziu în noapte.

Bogdan Chirodea, organizatorul evenimentului: "A apărut din dorinţa de a lega o experienţă muzicală electronică cu natura şi tot ce e în ansamblul ei înconjurător, departe de căldura excesivă din oraş, prezentă în toate oraşele mari din arealul nostru.

Pe perioada evenimentului, care se va desfăşura între 22 şi 23 iulie, toate facilităţile care vor fi, toate activităţile outdoor de aici, şi accesul la eveniment, vor fi gratuite. Deci va fi fără taxă de participare. O atracţie deosebită, aproape unicat în România, este un traseu de slip and slide, de fapt un tobogan care te aruncă la o înălţime destul de mare în apa răcoroasă a unui lac de munte.

Programul muzical începe sămbătă la ora 12, la amiază, şi se termină duminică seara. Deci avem 36 de ore de muzică non stop. Printre invitaţi vor fi de pe plan local, din Oradea, cât şi invitaţi din Timişoara, Constanţa, Germania, Cluj şi alte zone ale ţării."

Redactor: Claudiu Mihuţ
Editor web: Adrian Laboş

Pe aceeași temă